Polityka prywatności serwisu www.mariannabartke.com

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług Marianna Bartke Theta Healing Company zwany dalej ‘Serwisem’

1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest
Marianna Bartke Theta Healing Company z siedzibą w ul. Nowoberestecka 20 lok.1, 02-204 Warszawa; NIP 626-194-90-02; REGON 271734976 .

2. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

3. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

4. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików cookies – www.mariannabartke.com/cookies/ ]

5. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

6. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego, marketingowego.

7. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane.

8. Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji oraz zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.mariannabartke.com . Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

{ PROMIENIEJĘ BEZINTERESOWNĄ MIŁOŚCIĄ! } ☀️

6 godzin temu

{ PROMIENIEJĘ BEZINTERESOWNĄ MIŁOŚCIĄ! } ☀️<3

Jeżeli chcesz otrzymać te doładowanie pozytywnej energii, napisz 'TAK'. Doładowanie uczucia ma na celu przekazać każdej komórce twojego ciała, na każdym z poziomów przekonań, w każdej sferze życia i w każdym z języków: pozytywnego schematu by działał dla Ciebie w najlepszy możliwy sposób, z najlepszym możliwym skutkiem i efektem!

Jeśli zechcesz podzielić się z osobami pozytywną energią i uczuciami - udostępnij ten post!

-

Miłość jest spontanicznym, bezinteresownym czynieniem miłości, tak, jak słonce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności.
Edward Stachura

-

Zapraszamy na kursy ThetaHealing® stopnia Podstawowego:

Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Warszawa - 9 – 11 MARCA 2018r.

Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Warszawa - 23 – 25 MARCA 2018r.

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Wrocław - 6 – 8 KWIETNIA 2018r.

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego- Katowice - 18 – 20 MAJA 2018r.

Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Łódź - 25 – 27 MAJA 2018r.

-

#ThetaHealing #MariannaBartke #promieniejęmiłością
... Zobacz więcej...Zobacz mniej...

{ BEZ OBAW O POMYŁKI PODEJMUJĘ DECYZJE I DZIAŁANIA! } Jeżeli chcesz otrzymać te doładowanie pozytywnej energii, napisz TAK. Doładowanie uczucia ma na celu przekazać każdej komórce twojego ciała, na każdym z poziomów przekonań, w każdej sferze życia i w każdym z języków: pozytywnego schematu by działał dla Ciebie w najlepszy możliwy sposób, z najlepszym możliwym skutkiem i efektem! Jeśli zechcesz podzielić się z osobami pozytywną energią i uczuciami - udostępnij ten post! - Największym błędem, jaki człowiek może popełnić to strach przed popełnieniem błędu.
Elbert Green Hubbard - Zapraszamy na kursy ThetaHealing® stopnia Podstawowego: Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Poznań - 9 – 11 MARCA 2018r. Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Warszawa - 23 – 25 MARCA 2018r. Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Wrocław - 6 – 8 KWIETNIA 2018r. Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego- Katowice - 18 – 20 MAJA 2018r. Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Łódź - 25 – 27 MAJA 2018r. - #ThetaHealing #MariannaBartke

2 dni temu

{ BEZ OBAW O POMYŁKI PODEJMUJĘ DECYZJE I DZIAŁANIA! }

Jeżeli chcesz otrzymać te doładowanie pozytywnej energii, napisz 'TAK'. Doładowanie uczucia ma na celu przekazać każdej komórce twojego ciała, na każdym z poziomów przekonań, w każdej sferze życia i w każdym z języków: pozytywnego schematu by działał dla Ciebie w najlepszy możliwy sposób, z najlepszym możliwym skutkiem i efektem!

Jeśli zechcesz podzielić się z osobami pozytywną energią i uczuciami - udostępnij ten post!

-

Największym błędem, jaki człowiek może popełnić to strach przed popełnieniem błędu.
Elbert Green Hubbard

-

Zapraszamy na kursy ThetaHealing® stopnia Podstawowego:

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Poznań - 9 – 11 MARCA 2018r.

Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Warszawa - 23 – 25 MARCA 2018r.

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Wrocław - 6 – 8 KWIETNIA 2018r.

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego- Katowice - 18 – 20 MAJA 2018r.

Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Łódź - 25 – 27 MAJA 2018r.

-

#ThetaHealing #MariannaBartke
... Zobacz więcej...Zobacz mniej...

{ ROZWIĄZANIA I ODPOWIEDZI PRZYCHODZĄ DO MNIE ZE WSZYSTKICH STRON! } Jeżeli chcesz otrzymać te doładowanie pozytywnej energii, napisz TAK. Doładowanie uczucia ma na celu przekazać każdej komórce twojego ciała, na każdym z poziomów przekonań, w każdej sferze życia i w każdym z języków: pozytywnego schematu by działał dla Ciebie w najlepszy możliwy sposób, z najlepszym możliwym skutkiem i efektem! Jeśli zechcesz podzielić się z osobami pozytywną energią i uczuciami - udostępnij ten post! - W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Vivian Green - Zapraszamy na kursy ThetaHealing® stopnia Podstawowego: Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Poznań - 9 – 11 MARCA 2018r. Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Warszawa - 23 – 25 MARCA 2018r. Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Wrocław - 6 – 8 KWIETNIA 2018r. Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego- Katowice - 18 – 20 MAJA 2018r. - #ThetaHealing #MariannaBartke #tańczyćwdeszczu #rozwiązaniaproblemów

5 dni temu

{ ROZWIĄZANIA I ODPOWIEDZI PRZYCHODZĄ DO MNIE ZE WSZYSTKICH STRON! }

Jeżeli chcesz otrzymać te doładowanie pozytywnej energii, napisz 'TAK'. Doładowanie uczucia ma na celu przekazać każdej komórce twojego ciała, na każdym z poziomów przekonań, w każdej sferze życia i w każdym z języków: pozytywnego schematu by działał dla Ciebie w najlepszy możliwy sposób, z najlepszym możliwym skutkiem i efektem!

Jeśli zechcesz podzielić się z osobami pozytywną energią i uczuciami - udostępnij ten post!

-

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Vivian Green

-

Zapraszamy na kursy ThetaHealing® stopnia Podstawowego:

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Poznań - 9 – 11 MARCA 2018r.

Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Warszawa - 23 – 25 MARCA 2018r.

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Wrocław - 6 – 8 KWIETNIA 2018r.

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego- Katowice - 18 – 20 MAJA 2018r.

-

#ThetaHealing #MariannaBartke #tańczyćwdeszczu #rozwiązaniaproblemów
... Zobacz więcej...Zobacz mniej...

{ PODĄŻAM WŁASNYMI MARZENIAMI! } Jeżeli chcesz otrzymać te doładowanie pozytywnej energii, napisz TAK. Doładowanie uczucia ma na celu przekazać każdej komórce twojego ciała, na każdym z poziomów przekonań, w każdej sferze życia i w każdym z języków: pozytywnego schematu by działał dla Ciebie w najlepszy możliwy sposób, z najlepszym możliwym skutkiem i efektem! Jeśli zechcesz podzielić się z osobami pozytywną energią i uczuciami - udostępnij ten post! - Jeśli masz marzenie, musisz uchwycić się go i nigdy nie puszczać.
Carol Burnett - Zapraszamy na kursy ThetaHealing® stopnia Podstawowego: Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Poznań - 9 – 11 MARCA 2018r. Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Warszawa - 23 – 25 MARCA 2018r. Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Wrocław - 6 – 8 KWIETNIA 2018r. Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego- Katowice - 18 – 20 MAJA 2018r. - #ThetaHealing #MariannaBartke #podążaćzamarzeniami #marzeniaicele #spełniaćmarzenia

1 tydzień temu

{ PODĄŻAM WŁASNYMI MARZENIAMI! }

Jeżeli chcesz otrzymać te doładowanie pozytywnej energii, napisz 'TAK'. Doładowanie uczucia ma na celu przekazać każdej komórce twojego ciała, na każdym z poziomów przekonań, w każdej sferze życia i w każdym z języków: pozytywnego schematu by działał dla Ciebie w najlepszy możliwy sposób, z najlepszym możliwym skutkiem i efektem!

Jeśli zechcesz podzielić się z osobami pozytywną energią i uczuciami - udostępnij ten post!

-

Jeśli masz marzenie, musisz uchwycić się go i nigdy nie puszczać.
Carol Burnett

-

Zapraszamy na kursy ThetaHealing® stopnia Podstawowego:

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Poznań - 9 – 11 MARCA 2018r.

Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Warszawa - 23 – 25 MARCA 2018r.

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Wrocław - 6 – 8 KWIETNIA 2018r.

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego- Katowice - 18 – 20 MAJA 2018r.

-

#ThetaHealing #MariannaBartke #podążaćzamarzeniami #marzeniaicele #spełniaćmarzenia
... Zobacz więcej...Zobacz mniej...

{ JESTEM OSOBĄ PEŁNĄ WDZIĘCZNOŚCI - ZA MIŁOŚĆ, CIEPŁO I PRZYJAŹŃ! } Jeżeli chcesz otrzymać te doładowanie pozytywnej energii, napisz TAK. Doładowanie uczucia ma na celu przekazać każdej komórce twojego ciała, na każdym z poziomów przekonań, w każdej sferze życia i w każdym z języków: pozytywnego schematu by działał dla Ciebie w najlepszy możliwy sposób, z najlepszym możliwym skutkiem i efektem! Jeśli zechcesz podzielić się z osobami pozytywną energią i uczuciami - udostępnij ten post! - Żyć to znaczy dziękować za słoneczny blask i miłość, za ciepło i czułość, których jest tak wiele w ludziach i rzeczach.
Phil Bosmans - Zapraszamy na kursy ThetaHealing® stopnia Podstawowego: Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Poznań - 9 – 11 MARCA 2018r. Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Warszawa - 23 – 25 MARCA 2018r. Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Wrocław - 6 – 8 KWIETNIA 2018r. Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego- Katowice - 18 – 20 MAJA 2018r. - #ThetaHealing #MariannaBartke #wdzięczność #miłość #przyjaźń

1 tydzień temu

{ JESTEM OSOBĄ PEŁNĄ WDZIĘCZNOŚCI - ZA MIŁOŚĆ, CIEPŁO I PRZYJAŹŃ! }

Jeżeli chcesz otrzymać te doładowanie pozytywnej energii, napisz 'TAK'. Doładowanie uczucia ma na celu przekazać każdej komórce twojego ciała, na każdym z poziomów przekonań, w każdej sferze życia i w każdym z języków: pozytywnego schematu by działał dla Ciebie w najlepszy możliwy sposób, z najlepszym możliwym skutkiem i efektem!

Jeśli zechcesz podzielić się z osobami pozytywną energią i uczuciami - udostępnij ten post!

-

Żyć to znaczy dziękować za słoneczny blask i miłość, za ciepło i czułość, których jest tak wiele w ludziach i rzeczach.
Phil Bosmans

-

Zapraszamy na kursy ThetaHealing® stopnia Podstawowego:

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Poznań - 9 – 11 MARCA 2018r.

Certyfikowany kurs ThetaHealing® stopnia Podstawowego - Warszawa - 23 – 25 MARCA 2018r.

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego - Wrocław - 6 – 8 KWIETNIA 2018r.

Certyfikowany kurs Theta Healing® stopnia Podstawowego- Katowice - 18 – 20 MAJA 2018r.

-

#ThetaHealing #MariannaBartke #wdzięczność #miłość #przyjaźń
... Zobacz więcej...Zobacz mniej...

Load more

KURSY THETA HEALING® STOPIEŃ PODSTAWOWY

BEZPŁATNE WARSZTATY

ZAAWANSOWANE KURSY THETA HEALING®

MISTRZOWSKIE KURSY THETA HEALING®

NEWSLETTER

Jeżeli chcesz być na bieżąco z nowościami, kursami, doładowaniami Theta Healing® - kursami w Polsce jak i na świecie wówczas warto rozważyć zapisanie się do naszego newsletteru.

W każdym momencie masz możliwość zmiany tej decyzji za pomocą jednego kliknięcia!



Bulk email software by FreshMail



SPOTKANIA KLUBU THETA HEALING®

Opinie na temat kursów Theta Healing®

Przeczytaj, co o nas piszą osoby, które uczestniczyły w kursach lub sesjach.

Pin It on Pinterest